Registreren bij kerktijd.nl

Om ervoor te zorgen dat dertig personen per dienst de gelegenheid krijgen om een kerkdienst bij te wonen versturen we als kerkvoogdij uitnodigingen via de website www.kerktijd.nl.
Wilt u een uitnodiging krijgen voor een kerkdienst dan dient u, als u dat nog niet eerder heeft gedaan, zich aan te melden via deze link:

In het aanmeldformulier geeft u uw gegevens en voorkeuren door:
Naam: uw naam
E-mailadres: uw e-mailadres
Aantal kerkbezoekers: het aantal bezoekers met wie u meestal de diensten bezoekt
Wachtwoord: u kiest een eigen wachtwoord
Categorieën: hier kiest u of u zich voor de ochtend- en/of de avonddiensten wil aanmelden

Na de inschrijving krijgt u een e-mail met het verzoek om het e-mailadres te verifiëren. Pas nadat u uw e-mailadres heeft geverifieerd kan het systeem u uitnodigingen sturen. Nadat u in de e-mail op de knop ‘Verifieer E-Mailadres’ heeft geklikt, verschijnt het inlogscherm voor Kerktijd.nl.

U kunt inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord om indien gewenst de eigen gegevens en de voorkeuren te wijzigen of het account te verwijderen. Ook heeft u hier de mogelijkheid om zich tijdelijk op ‘inactief’ te zetten, bijvoorbeeld i.v.m. vakantie of quarantaine. Tijdens de inactieve periode ontvangt u geen uitnodigingen voor bijeenkomsten. In het dashboard worden de bijeenkomsten getoond waarvoor u bent uitgenodigd. Hier kunt u zich aan- of afmelden voor een bijeenkomst of na een aanmelding het aantal bezoekers wijzigen.

Wanneer u geen e-mailadres heeft kunt u misschien via het e-mailadres van een familielid registreren. Mocht dat geen oplossing zijn dan kunt u doordeweeks na 19.00 uur contact opnemen met Aart Schuiteman op nummer 0416 – 72 20 33. Hij zal u dan zonder e-mailadres registeren. Vervolgens zal hij u dan bellen om u uit te nodigen voor de kerkdiensten die het systeem aangeeft.

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit